Nybörjare [Elektronisk resurs] : kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker / Tom Vanderbilt ; översättning av Manne Svensson.

Sök e-böcker och e-ljudböcker

Titelinformation

232938
Nybörjare [Elektronisk resurs] : kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker / Tom Vanderbilt ; översättning av Manne Svensson.
Nybörjare [Elektronisk resurs] : kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker / Tom Vanderbilt ; översättning av Manne Svensson.
Av: Vanderbilt, Tom
Medarbetare: Svensson, Manne, (Medarbetare)
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Modernista
ISBN: 978-91-8023-475-7
Anmärkning:
E-bok.
Innehållsbeskrivning
Bästsäljande guide till kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker [ignoreEn elegant och övertygande bok som har förändrat hur jag ser på mina egna begränsningar. Malcolm Gladwell [ignoreEn handbok i hur man engagerar sig i livet på nytt. The New York Times [ignoreEn ren njutning att läsa. The Guardian Varför slutar så många av oss att lära oss nya färdigheter som vuxna? Är vi rädda att misslyckas? Har vi glömt hur kul det är att lära sig något helt nytt? Tom Vanderbilt inspireras av sin 11-åriga dotters outsläckliga behov att lära sig göra nästan allt, och bestämmer sig för att påbörja ett år av lärande enbart för lärandets egen skull. Det han inte förväntar sig är att få uppleva en närmast extatisk glädje medan han sjunger Oasis i en amatörkör, förlorar i schack mot åttaåringar och undviker skorpioner på en surfingresa till Costa Rica. Längs vägen intervjuar Vanderbilt dussintals experter för att utforska den fängslande psykologin bakom nyttan av att bli en vuxen nybörjare. Han visar hur vem som helst kan börja på nytt - och hur det kan få livet att kännas magiskt. TOM VANDERBILT är en amerikansk författare, journalist och bloggare. Som journalist har han regelbundet skrivit i bland annat Wired, Rolling Stone, New York Times och Popular Science. Nybörjare är hans senaste bok som blivit en internationell storsäljare. [ignoreNybörjare handlar ytterst om mer än lärande. Den handlar om de möjligheter vi alla har inom oss. Daniel H. Pink, författare till När: vetenskapen om perfekt tajming [ignoreTom Vanderbilts tes är värdefull och praktiskt användbar. En fängslande bok och en utmärkt nybörjarguide till att vara nybörjare. Kirkus [Elib].

Andra e-medier av samma författare

Liknande titlar

222373
Av: Kåver, Anna
176824
Av: Lamott, Anne
190636
Av: Blackmore, Susan
157826
Av: Appelgren, Alva
155892
Av: Viotti, Sofia
172043
Av: Karlsson, Barry
169949
Av: Bukin, Denis
147290
Av: Nummela, Marianne
147296
Av: Rosenberg, Marshall B
113613
Av: Wejlid, Gabriella
112721
Av: Hallinan, Joseph T
111223
Av: Fexeus, Henrik
138183
Av: Renander, Bengt

Språk

Minneslista

Om du har sparat titlar i en minneslista hittar du den på Min minneslista.