Sången från andra sidan havet [Elektronisk resurs] : en musiksaga / skriven och inläst av Emma Virke ; med musik av Björn Petersson.

Titelinformation

204485
Sången från andra sidan havet [Elektronisk resurs] : en musiksaga / skriven och inläst av Emma Virke ; med musik av Björn Petersson.
Loading...
Av: Virke, Emma, 1974-
Medarbetare: Petersson, Björn. (Medarbetare)
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Genre: Ljudböcker. Kapitelböcker. Barn- och ungdomslitteratur.
Förlag: Lilla Piratförlaget
ISBN: 978-91-7813-187-7
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Omfång: 22 min.
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Sången från andra sidan havet är en bedövande vacker äventyrshistoria som också handlar om hur man kan bygga ett hem på en främmande plats. Den hyllade bilderboken med text av Emma Virke och illustrationer av japanska illustratören Fumi Koike utkom 2018. Nu utkommer den som musiksaga! Emma Virkes drömska text läses av författaren själv. Sagan är ljudlagd av Björn Petersson, kontrabasist och kompositör som bor och är verksam i Göteborg. I bilderboken har Fumi Koike målat vackra illustrationer som framhäver och förhöjer berättelsen. Jag har försökt att tänka på ett liknande sätt, fast istället för att tolka hur berättelsen ser ut, så har jag velat hitta hur berättelsen låter. Det har varit mycket givande att se mina kompositioner som illustrationer, snarare än musik. - Björn Petersson [Elib].

Minneslista

Om du har sparat titlar i en minneslista hittar du den på Min minneslista.

Mer om titeln

Loading...

Språk

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar