Hoppa till innehåll
Språk Språk
svenska svenska
Kontakta barnavd. Kontakta barnavd.

Telefon:
08-590 973 90

E-post:
barnbiblioteket@
upplandsvasby.se

Kontakt Kontakt

Besöksadress:
Love Almqvists torg 1

Karta

Telefon:
08-590 973 70

E-post:
biblioteket@upplandsvasby.se

Post:
Biblioteket
Upplands Väsby kommun
194 80 Upplands Väsby

 

Facebook Instagram

Barnavdelningen

Barnen har ett alldeles eget rum på biblioteket. Här finns böcker på svenska och många andra språk för små, stora och de mitt emellan. Det finns väldigt enkla böcker för nybörjarläsare i olika åldrar och riktigt avancerade böcker för de barn och ungdomar som inte kan få nog. Annat du kan hitta här är datorer, tecknade serier, lexikon, tidningar, ljudböcker och filmer.

För dig som har en läsnedsättning, exempelvis dyslexi, finns talböcker i Äppelhyllan. Där finns också pedagogisk litteratur med anknytning till olika funktionshinder för vuxna.

Kryp gärna upp i myshörnan och läs en bok, eller besök aktivitetsrummet där det finns kritor och papper för dig som vill rita, handdockor att leka med, och pussel för dig som vill ha en klurig utmaning.

Missa inte våra program för barn! Vi ordnar bland annat sagostunder, barnteater och lovaktiviter. Självklart kostar det ingenting att delta, men till vissa evenemang måste man hämta ut biljetter i förväg för att kunna delta.

Nya böcker

De senaste månadernas nyinköpta böcker:

Sök i katalogen

Besöksadress: Love Almqvists torg 1 • Telefon: 08-590 973 70 • E-post: biblioteket@upplandsvasby.se • Webbansvarig: maria.nygard@upplandsvasby.se