Hoppa till innehåll
Språk Språk
svenska svenska
Kontakt Kontakt

Besöksadress:
Love Almqvists torg 1

Karta

Telefon:
08-590 973 70

E-post:
biblioteket@upplandsvasby.se

Post:
Biblioteket
Upplands Väsby kommun
194 80 Upplands Väsby

 

Facebook Instagram

Bokbussen

Bokbussen åker till förskolor i kommunen. I bussen finns böcker för de allra yngsta barnen upp till och med sexårsåldern. Här finns också ljudböcker och cd-skivor med barnmusik.

Se i bokbussens turlista när ni får besök nästa gång! Finns inte din förskola eller ditt familjedaghem med och du vill att vi besöker er så är du välkommen att höra av dig till Hengameh som kör bokbussen på, se kontaktuppgifter nedan.

Det går bra att göra en beställning innan besöket om det är något särskilt ni vill att bussen ska komma lastad med. Det kan exempelvis vara böcker på olika teman eller särskilda språk.

Välkomna ombord - både barn och vuxna!

OBS! Bussen renoveras

I sommar har bokbussen varit på restaurering och det har tyvärr blivit förseningar. Bokbussen kommer tillbaka till oss tidigast september/oktober och därför kommer ni på förskolorna inte kunna få besök av oss den närmast tiden.

Vill ni komma och låna böcker på biblioteket är ni hjärtligt välkomna! Vi öppnar klockan tio varje dag.

Material för språkträning

Bokbussen har pedagogiskt material som är tänkt att hjälpa till med barns språkträning. Se vilket material för språkträning som bokbussen kan ta med till er förskola.

Kontakt

Hengameh Hosseini, 073-9104656
bokbussen@upplandsvasby.se

Sök i katalogen

Besöksadress: Love Almqvists torg 1 • Telefon: 08-590 973 70 • E-post: biblioteket@upplandsvasby.se • Webbansvarig: maria.nygard@upplandsvasby.se