Hoppa till innehåll
Språk Språk
svenska svenska
Kontakt Kontakt

Besöksadress:
Love Almqvists torg 1

Karta

Telefon:
08-590 973 70

E-post:
biblioteket@upplandsvasby.se

Post:
Biblioteket
Upplands Väsby kommun
194 80 Upplands Väsby

 

Facebook Instagram

Tyck till! Tyck till!

Vad tycker du om biblioteket? Berätta gärna för oss genom att fylla i formuläret.

Mina sidor

Mina sidor är din del av bibliotekets webbplats. Här kan du låna om dina böcker och hålla koll på dina reservationer. Här kan du också lämna inköpsförslag och beställa fjärrlån från andra bibliotek.

Skaffa lånekort

Fyll i formuläret för att få ett lånekort.

Låna med PIN-kod

Du kan låna i våra låneautomater även om du inte har med dig lånekortet, genom att slå in personnummer och PIN-kod. Det är samma PIN-kod som du använder för att logga in på Mina sidor för att exempelvis låna om böcker.

Du behöver en PIN-kod för att låna i automaterna även när du har med dig kortet. Om du inte har en PIN-kod sedan tidigare, eller har glömt bort den, kan du få en ny på biblioteket. Ta med lånekort eller legitimation.

Logga in

Du som har en PIN-kod till ditt lånekort kan logga in med antingen lånkort + PIN-kod eller personnummer + PIN-kod. Om du inte har någon kod kan du få en nästa gång du besöker biblioteket. Ta med lånekort eller legitimation.

Låneregler och avgifter

Se Om biblioteket.

Hjälpguider

Att reservera böcker och andra medier

Sök i katalogen
Lånekort Lånekort

Besöksadress: Love Almqvists torg 1 • Telefon: 08-590 973 70 • E-post: biblioteket@upplandsvasby.se • Webbansvarig: maria.nygard@upplandsvasby.se