Hoppa till innehåll
Språk Språk
svenska svenska
Kontakt Kontakt

Besöksadress:
Love Almqvists torg 1

Karta

Telefon:
08-590 973 70

E-post:
biblioteket@upplandsvasby.se

Post:
Biblioteket
Upplands Väsby kommun
194 80 Upplands Väsby

 

Facebook Instagram

Upplands Väsby bibliotek

Upplands Väsby bibliotek ligger en trappa upp i Messingen som ligger nära Upplands Väsby station. Det är ett bibliotek i tre delar. Till vänster om trappan på första våningen hittar man vuxenavdelningen.

 

 

Barn- och ungdomsavdelningen

På samma våning finns ett särskilt bibliotek för barn och unga. Förutom böcker, ljudböcker och annat finns här en myshörna för läsning och sagoberättande, ett aktivitetsrum där man kan rita och pyssla och två datorer som man kan använda om man har ett lånekort.

 

 

 

Pendlarbiblioteket

Pendlarbiblioteket ligger på entréplanet och öppnar tidigare och stänger senare än resten av biblioteket. Här kan man smita in och läsa en tidning samtidigt som man dricker sitt morgonkaffe eller låna en pocketbok till resan till jobbet. Förutom dagstidningar och pocketböcker finns ett mindre urval av konstböcker.

Pendlarbiblioteket har samma öppettider som resten av Messingen och när biblioteket en våning upp är stängt kan man återlämna böcker här.

Se Messingens öppettider.

Sök i katalogen
Beställ lånekort Beställ lånekort
Tyck till! Tyck till!

Vad tycker du om biblioteket? Berätta gärna för oss genom att fylla i formuläret.

Besöksadress: Love Almqvists torg 1 • Telefon: 08-590 973 70 • E-post: biblioteket@upplandsvasby.se • Webbansvarig: maria.nygard@upplandsvasby.se